TEEbox strujni razdelnici

TeeBox strujni razdelnici

omogućavaju prthodno ožičenje elemenata i jednostavno spajanje pomoću plug&socket utičnica. Savršeno su rešenje za povezivanje kablova i komponenti kod sklopova koji se često ili povremeno rastavljaju i ponovo sastavljaju. Prvo ožičenje je jednostavno, a kasnije u toku upotebe sastavljanje i rastavljanje ne zahteva nikakav trud niti troši vaše vreme. Strujni razdelnici su izrađeni u visokom stepenu zaštite od vode, vlage i drugih negativnih usticaja, što omogućava primenu u skoro svim uslovima.

Strujni razdelnik Tip t

namenjen je povezivanju  tri kabla različitog prečnika, broja i poprečnog preseka provodnika. Jednom ožičen, strujni razdelnik se jednostavno sastavlja i rastavlja omogućavajući brzu i laku (de)montažu kompletnih sklopova. Kompaktan dizajn i visok stepen zaštite od različitih štetnih uticaja.

Strujni razdelnik Tip H

služi povezivanju četiri kabla (elementa) za koje postoji potreba da se povremeno ili često sastavljaju i rastavljaju. Visok stepen zaštite, kompaktan dizajn, plug&socket utičnice, omogućavaju jednostavnu (de)montažu u svakom trenutku i na teže pristupačnim mestima.