TEEbox

Razvodne kutije TeeBox

Pored mogućnosti za povezivanje različitih vrsta kablova, TeeBox razvodne kutije nude i mogućnost povezivanja i zaštite od štetnih utivaja različitih elektronskih komponenti i sklopova. Jednostavna montaža i visok stepen zaštite glavna su odlika ovih razvodnih kutija. Kompaktan dizajn omogućava povezivanje kablova na teško dostupnim mestima. Otpornost na niske i viskoke temperature, prisustvo vlage i vode pod pritiskom, čini ove razvodne kutije nezamenjivim za obezbeđenje kontinuiranosti industrijskih procesa.

Razvodna kutija Tip I

Posebno dizajnirana razvodna kutija koja omogućava brzu i laku terensku instalaciju. Ne zahteva uklanjanje izolacije sa provodnika prilikom instalacije. Ne zauzima prostor i jednostavno se montira na teško pristupačnim pozicijama.

razvodne kutije u visokom stepenu zastite

Razvodne kutije Tip T

Namenjene su spajanju više kablova u visokom stepenu zaštite. Osim povezivanja kablova mogu se koristiti i za zaštitu i povezivanje elektronskih komponenti ili sklopova različitih namena. Sigurna zaštita od vlage, prašine, vode pod pritiskom i drugih štetnih uticaja.

Razvodna kutija Tip H

omogućava povezivanje više kablova, nihovo račvanje ili povezivanje i
zaštitu elektronskih komponenti na teško pristupačnim mestima izloženim
štetnim uticajima. Jednostavna montaža i siguran spoj bez obzira na broj
provodnika, njihov presek ili prečnik kabla.
razvodna kutija