O nama

Iskustvo

Preko 30 godina iskustva i kreativnosti

Preko 30 godina kompanija Techno proizvodi visokotehnološke proizvode od plastike. Konstantno ulaganje u razvoj dovelo je do stvaranja široke palete konektora, spojnica, razvodnih kutija i drugih proizvoda koji mogu odgovoriti najrazličitijim izazovima u pogledu primene i montaže.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu i kvalitetu ulaznih sirovina. Na taj način rešenja kompanije Techno osim što prate razvoj tehnologije, ispunjavaju i najstrožije standarde i zahteve u pogledu zaštite od različitih štetnih uticaja.

Ljubazna i profesionalna usluga

Osim razvoja proizvoda, kompanija Techno posebnu pažnju posvećuje i razvoju svog odnosa sa korisncima. U tom cilju je formiran EnerTechno kako bi na najbolji način odgovorio zahtevima na teritoriji zapadnog Balkana.

Osim da pružimo najbolju uslugu zainteresovanim korisnicima, tu smo i da čujemo vaše zahteve i predloge za usavršavanje postojećih i stvaranje novih proizvoda. Prevazilažeje jezičkih i drugih barijera ključno je za povezivanje i napredak, a sve što radimo namenjeno je i usmereno ka povezivanju.

Zaštita i pouzdanost na najvišem nivou ip68/69k

Kvalitet materijala, inovativne tehnologije zaštite i tačna analiza operativnih uslova primene omogućavaju projektovanje, izradu prototipa, realizaciju i testiranje rešenja za električne veze u najekstremnijim uslovima

Jednostavna i laka montaža na teško dostupnim mestima, kod unutrašnjih i spoljašnjih instalacija čini Techno konektore logičnim                    izborom za sve one koji žele da uštede vreme i obezbede maksimalnu sigurnost

Visoko specijalizovani u borbi protiv vlage i prašine