TEETUBE

Linijske kablovske spojnice

Linijske kablovske spojnice iz TEETUBE® porodice predstavljaju savremeno rešenje, idealno za primenu kod visokih tehničkih zahteva. Bez obzira da li imate potrebu za spajanjem 2, 3 ili 4 kabla različitog prečnika, ili imate potrebu za račvanje višežilnog kabla, u vlažnoj sredini, sa velikim strujnim opterećenjem. TEETUBE® porodica  nudi različite, višenamenske kablovske konektore za sve oblasti primene. Malih dimenzija, jednostavni za montažu i izrađeni u visokom stepenu zaštite, ovi konektori, olakšaće vam posao, uštedeti vreme i obezbediti visok stepen zaštite za kablovske spojeve.

Kablovska spojnica Tip I

nastala je iz potrebe za bezbednim spajanjem dva kabla u različitim okruženjima. Odlikuju je kompaktne dimenzije, izdržljivost, jednostavna montaža i otpornost na prašinu, vlagu i druge negativne uticaje

Kablovska spojnica TIP T

je idealno rešenje za račvanje kablova različitih prečnika preseka, broja polova i poprečnog preseka provodnika. Izrađuje se u visokom stepenu zaštite na vlagu, prašinu i druge uticaje. Kompaktnih je dimenzija i u zavisnosti od potreba možete odabrati konektor sa dužim ili kraćim telom.

Kablovska spojnica TIP Y

Kao i Tip T, linijska spojnica Tip Y je pogodna za račvanje kablova, posebno u sličajevima kada izlazni kablovi prate liniju ulaznog kabla. Podesan je za montažu na nepristupačnim mestima sa malo prostora. Izrađuje se u dve dimenzije i otporan je na vodu, vlagu i druge štetne uticaje.

Kablovska spojnica TIP H

koristi se za povezivanje četiri kabla a odgovarajići model ovog konektora bira se na osnovu broja provodnika i njihovog poprečnog preseka. Otporan je na atmosferske uticaje, prašinu i vodu pod pritiskom. Jednostavno se montira i štedi vreme i prostor.

Panelna kablovska spojnica

Panelni konektori se koriste za montažu na razvodne table, kutije, panele i sl… Kao i ostali konektori izrađuju se u visokom stepenu zaštite. Kompaktni su, malih dimenizja i veoma izdržljivi na mehanička i druga opterećenja.