TEEgland

Kablovski uvodnici TeeGland

Kada je reč o postavljanju električnih instalacija, kablovski uvodnici su neizostavni elementi, bez obzira na vrstu i namenu električnih instalacija ili sklopova. Iako veoma jednostavne konstrukcije, kablovski uvodnik igra veoma važnu ulogu naročito u pogledu bezbednosti. Pored toga, kvalitet izrade u mnogome utiče i na brzinu montaže. Inovativna tehnologija proizvodnje obezbeđuje maksimalnu pouzdanost. Integrisana zaštitna guma obezbeđuje dodatnu zaštitu i pouzdanost na mestu gde uvodnik naleže na noseću površinu, eliminišući potrebu za dodatnim gumicama ili namotavanje zaštite na navoj. Unutrašnja kružna gumena krunica obezbeđuje savršeno naleganje na kabl pa ne postoji potreba za korišćenjem gumenih prstenova. Zahvaljujući inovativnoje tehnologiji vodootpornost uvodnika je garantovana čak i u slučaju prekomernog zatezanja.

 

Kablovski uvodnik PG

Upotreba kablovske uvodnice TeeGland sa PG ili metričkim navojem omogućava znatnu uštedu na vremenu ugradnje. Pričvršcćivanje kabla i ugradnja kablovskog uvodnika na ploču izvodi se u samo 2 koraka i traje manje od 8 sekundi.


Metrički kablovski uvodnik

Integrisana gimena zaprivka na bazi polimera osigurava savršenu ugradnju za razliku od standardnih kablovskih uvodnika kod kojih odvajanje ili pogrešan položaj mogu narušiti njegovo funkcionisanje. Guma hemijski i mehanički prijanja na površinu i garantuje potpunu zaštitu od spoljnjih uticaja.