Sigurna zaštita od kondeza i vlage – IP68/IP69

Utični konektori IP68/IP69

– jednostavno povezivanje i sigurna zaštita
konektori IP68/IP69

Bez kondenzacije u opremi – potpuna izolovanost i zaprivenost

Jedinstvena tehnologija zajedničkog izlivanja za vodootporne instalacije (IP66/IP68/IP69K) i posebna unutrašnja barijera protiv vlage unutar kabla čine xDRY rešenja visoko pouzdanima za instalacije u otežanim uslovima rada i sprečavaju prodiranje vlage iz unutrašnjosti kabla usled kapilarnog delovanja.

xDRY utični konektori – potpuna zaštita od vlage i kondenzacije

U određenim ambijentalnim uslovima (npr. razlika u pritisku i temperaturi između spoljašnje i unutrašnje strane lampe) nakupljanje vlage unutar kabla može prouzrokovati probleme u radu električnih uređaja.

Provetravanje uređaja često nije izvodljivo, posebno u prisustvu vlage, krhotina ili u skučenom prostoru.

U ovakvim situacijama pouzdanost električnih veza je ključna za ispravan rad i osiguranje pouzdanosti sistema.

xDRY paleta proizvoda obogaćena je brzim utikačima i utičnicama. Utični konektor IP66/IP68 sa barijerom protiv kondezacije obezbeđuje veći nivo pouzdanosti opreme podložne kapilarnom vlaženju iz kabla.


Garantovana dugoročna funkcionalnost i vrhunske performanse

Za proizvodnju se koriste vrhunski materijali i tehnološki procesi. Ispitni parametri za stres testove su koji se sprovode na proizvodima, viši od normama propisanih. Ovakve procedure omogućavaju postizanje veoma visoke otpornosti na mehančka oštećenja, vlagu, prašinu i visoko toksične materije.

U proizvodnji se koriste termoplastičmi materijali PA66 GF UL 94 V0/V2 (f1 – UL 746C).Sigurna zaštita za sve uslove

Visoka prilagodljivost u kombinaciji sa odličnim tehnološkim performansama dovode do povećanja upotrebe xDRY proizvoda u raznim industrijskim sektorima. Ovi proizvodi daju nova rešenja za stroge zahteve po pitanju stepena zaštite od atmosferskih uticaja, različitih agenasa, prašine, vlage…, uz pouzdane električne i toplotne karakteristike.